Team building

Ste radi v družbi prijateljev, znancev, sodelavcev in se radi zabavate, ob tem pa uživate v družbi kraft piv? Pivovarna MATT je prava izbira za VAS!

 

Trajanje programa: do 4 ure
Primerno za: skupine, sodelavce, tim buildinge
Število oseb: 5 – 16 (Produkta se lahko udeležijo le polnoletne osebe. Starostne omejitve navzgor ni. Poskrbljeno je tudi za gibalno ovirane osebe.)

Hmeljev napitek, kulturna krajina in dobra medsebojna komunikacija ter različne igre bodo v butični družinski pivovarni MATT okrepile timski duh, medsebojno sodelovanje in sposobnosti skupine.  Izmenjava veščin, deljenje izkušenj pa se bo preverjala s kreativnostjo in domiselnostjo skupine. Med samim potekom tim bildinga bo tudi čas za razvajanje brbončic in dobro zabavo!

Vsako podjetje ali ekipa si mora vzeti čas zase, se včasih oddaljiti od vsakodnevne rutine in se za en dan posvetiti drug drugemu. Eden od pomembnejših elementov uspeha je dober tim in dober tim postane ekipa šele, ko deluje usklajeno.

Ravno zato lahko obiščete butično družinsko pivovarno MATT! Zabavna igra z odpiranjem škatel v družbi sodelavcev, prijateljev, sorodnikov… je idealna priložnost, da se v ekipi med seboj kaj novega naučite, medsebojno sodelujete, izmenjate znanje in veščine ter se pri tem obvezno dobro zabavate.

Potek programa:

Po tem ko boste spoznali MATT-ovo zgodbo, se igra lahko prične! Vse se začne s skrivnostnim odpiranjem škatel, kar skupino popelje v svet raziskovanja. Tematika je prilagodljiva glede na želje in interese skupine.

Med samo dejavnostjo bodo ekipe svoje brbončice razvajale s hmeljevimi zvarki in se ob koncu dejavnosti okrepčale z izbrano lokalno hrano. Med izvajanjem »igre« boste ugotovili, kako ekipe med seboj komunicirajo, kako upoštevajo navodila, kako so člani ekipe hitri, kako delujejo pod pritiskom omejenega časa…, ter tudi, kdo poseduje vrlini kot sta kreativnost in domiselnost.

Pijača bo na voljo vsem udeležencem brez omejitve in brez doplačila.

Odvisno od letnega časa, se bo tim bilding izvajal v notranjosti in v spomladansko poletnih mesecih tudi v zunanjem delu pivovarne.

Najboljša ekipa bo prejela nagrado presenečenja, ostale udeležene ekipe pa tolažilno nagrado.

Na team buidingu boste:

  • krepili medsebojno sodelovanje,
  • krepili svoje komunikacijske sposobnosti,
  • testirali delovanje pod (časovnim) pritiskom,
  • izmenjali veščine in delili izkušnje,
  • preverili svojo kreativnost in domiselnost,
  • in se pri tem dobro zabavali!

MATT-ov tim bilding je odličen, saj ponuja prijetno druženje v  prijetnem okolju in pozitivnem vzdušju, ter bo pripomogel k spletanju sproščenih odnosov, zaupanja in iskrenih nasmehov, ki bodo rezultat prijetnega druženja.

Cena:

5 – 9 oseb: 75 € / osebo
10 – 16 oseb: 69 € / osebo

Cena vsebuje:

Vodenje in animacijo, spoznavanje zgodbe družinske pivovarne MATT, degustacijo piv pivovarne MATT, prigrizek in kulinarično doživetje po izbiri.

Dodatna ponudba:

  • Organizacija prevoza od / do nastanitve (znotraj občine Kočevje)

Kontakt za dodatne informacije in povpraševanje:

Craft pivovar MATT

T: +386 (0) 31 38 52 47
@: info@pivovarna-matt.si
www: pivovarna-matt.si