Pivovar za en dan v osrčju Kočevske

Obiščite družinsko craft Pivovarno MATT in se v družbi izkušenega pivovarja preizkusite v varjenju piva, ki bo prilagojeno vašim željam in okusu.

Trajanje: celodnevno doživetje
Primerno za: ljubitelje piva, gurmane, pare, manjše skupine (do 3 osebe) (Doživetja se lahko udeležijo le polnoletne osebe!)
Sezona: celo leto

Opis programa:

  • predstavitev družinske zgodbe in začetkov pivovarne MATT,
  • predstavitev in spoznavanje postopka varjenja piva od ideje do končnega produkta,
  • degustacija različnih butičnih vrst piva.

Potek programa:

Pivovar za en dan je enkratno doživetje namenjeno posameznikom ali majhnim skupinam, ki si želijo spoznati delo pivovarja in biti prisotni pri varjenju piva. V okviru dodatne ponudbe pa boste lahko ustvarili tudi individualizirano pivo za vsak dan ali posebno priložnost, ki bo prilagojeno vašemu okusu. Pri tem boste spoznali in spremljali celoten proces varjenja piva in začutili utrip avtentične butične družinske pivovarne.

Pri varjenju personaliziranega piva boste imeli na voljo strokovno podporo in znanje pivovarja, ter spoznali tudi vso opremo od fermentorjev (vrelnikov) do pribora za stekleničenje in najboljše sestavine brez dodanih kemičnih in umetnih sredstev. Pri varjenju piva vas bo vodil pivovarski trojček MATT, ki ima na področju domačega pivovarstva večletne izkušnje in pridobljeno certificirano znanje NPK. Njihovo vodenje vam bo omogočilo vpogled v celotno delovanje pivovarne.

Doživetje “Pivovar za en dan” zajema celoten postopek od ideje do končnega izdelka ustekleničenja piva ter posameznikom omogoča, da se preizkusijo v varjenju piva in nadgrajevanju pivovarskega znanja. Zvarjeno pivo boste lahko opremili tudi s svojo personalizirano etiketo ali etiketo za posebne priložnosti. Doživetje je prava izbira za vse ljubitelje piva, ki bi radi še bolje spoznali celoten proces izdelave piva ter se tudi sami preizkusili v vlogi pivovarja – od postopka priprave na varjenje, varjenja, fermentiranja piva, ustekleničenja piva in etiketiranja in embaliranja piva.

Cena:

250 EUR/osebo

Cena vključuje:

  • celodnevno doživetje varjenja piva v družinski butični Pivovarni MATT
  • prigrizek in kosilo
  • degustacija 6 x 1 dcl piva

Dodatna ponudba:

  • varjenje personaliziranega piva v družinski butični Pivovarni MATT (cena: 5 EUR/l piva)

Kontakt za dodatne informacije in povpraševanje:

Craft pivovar MATT

T: +386 (0) 31 38 52 47
@: info@pivovarna-matt.si
www: pivovarna-matt.si